TRAGIČAN ISHOD Preminula devojčica koja je pala sa Trgovačke škole

Izvor: Blic, 11.Mar.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČAN ISHOD Preminula devojčica koja je pala sa Trgovačke škole

Učenica D.M. (17) koja je prvog marta pala sa Trgovačke škole u Beogradu preminula je danas u prepodnevnim časovima, potvrdila je portparol Urgentnog centra, Aleksandra Berić.

D.M. se u teškom stanju 10 dana borila za život na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra.

Učenica skočila sa trećeg sprata zgrade Trgovačke škole

Podsećamo da je ona iz nepoznatog razloga skočila sa prozora trećeg sprata Trgovačke škole i pala između dva obližnje parkirana automobila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGIČAN ISHOD Preminula devojčica koja je skočila sa Trgovačke škole

Izvor: Blic, 11.Mar.2016

Učenica D.M. (17) koja je prvog marta skočila sa Trgovačke škole u Beogradu preminula je danas u pre podnevnim časovima, potvrdila je portparol Urgentnog centra, Aleksandra Berić...D.M. se u teškom stanju 10 dana borila za život na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra...Podsećamo da je...

Nastavak na Blic...

Preminula devojcica koja je pala sa Trgovacke skole

Izvor: medio.rs, 11.Mar.2016

D.M. (17) koja je 1. marta pala sa Trgovačke škole u Beogradu preminula je danas u prepodnevnim časovima u Urgentnom centru..UČENICA D.M. (17) koja je 1. marta pala sa Trgovačke škole u Beogradu preminula je danas u prepodnevnim časovima, potvrdila je portparol Urgentnog centra, Aleksandra Berić...Kako...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.