Izvor: CrnaHronika.rs, 04.Jan.2013, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Umro u tuči s komšijom

Nišlija G. S. (48) preminuo je pod zasad još neutvrđenim okolnostima tokom svađe i tuče s komšijom.Policija juče nije izdala zvanično saopštenje o ovom događaju, ali je zato Tamara Savić, portparol Višeg suda u Nišu, potvrdila da je u utorak izbila komšijska svađa i tuča u Ulici Filipa Filipovića.
Prilikom sukoba s komšijom M. K. nesrećni G. S. je iznenada preminuo. Istražni sudija je posle uviđaja dao nalog za obdukciju preminulog kako bi se utvrdilo da li je smrt posledica povreda zadobijenih u tuči, infarkta ili nečeg trećeg – rekla je Savićeva.
Izvor Kurira tvrdi da je u tuči učestvovalo više osoba i da je komšija M. K. udario G. S. po licu. Posle uviđaja M. K. je priveden u policiju, koja pokušava da rasvetli da li je reč o ubistvu ili naprasnoj smrti i šta je bio uzrok komšijskog obračuna.
(D. I.)
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.