Izvor: S media, 03.Apr.2013, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U VRANIĆU: Psihički nestabilni sin ubio roditelje i sebe, nije uzimao propisanu terapiju

Tragedija u Vraniću ostavila je bez reči žitelje ovog mesta kraj Beograda. U porodičnoj kući, u sredu oko 15 časova pronađena je mrtva tročlana porodica Simić - otac Radovan (82), majka Vera (78) i sin Dragan (52).

Tela je u porodičnoj kući, u Ulici Milenka Jelića 60, pronašao drugi sin Zoran, koji je iz Beograda, gde živi, došao da obiđe roditelje i brata. Kako smo saznali, Zoran je, naišavši na zaključana vrata, odmah posumnjao da nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nije u redu. Razvalio je staklo na vratima, a kada je ušao u kuću, zatekao je jeziv prizor - beživotna tela roditelja i rođenog brata. Odmah je pozvao policiiju i Hitnu pomoć.

Prema prvim, nezvaničnim pretpostavkama, Dragan je, u trenutku nervnog rastrojstva usmrtio roditelje, a potom digao ruku na sebe. Pored tela su pronađeni krvavi sekira, nož i cepanica. Komšije u šoku govore da je Dragan imao psihičkih problema, ali da nije bio nasilan.

"Bila mu je propisana terapija koju, izgleda, nije redovno uzimao - sumnjaju prvi susedi. " Svi smo ga se klonili, iako nije pravio probleme. Umeo je ponekad i da popije po koju čašicu. Tada je bio vrlo nervozan.

Dragan je razveden, a iz braka iza sebe, ima ćerku. Bio je nezaposlen. Simići su se pre 16 godina iz Beograda doselili u Vranić. Otac Radovan je prodao stan na Vidikovcu i u ovom mestu kupio kuću.

Pozlilo mu par dana pre tragedije

Poslednji put porodicu Simić na okupu su komšije videle u ponedeljak. Kako nezvanično saznajemo, Draganu je u subotu bilo veoma loše. Roditelji su tada zvali i Hitnu pomoć. U barajevskoj Hitnoj pomoći, prema nezvaničnim saznanjima, Draganu je napisan upit za specijalnu bolnicu „Dr Laza Lazarević“, ali mije zadržan u toj instituciji.

(Novosti)

Foto: Video capture rts

Nastavak na S media...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U VRANIĆU: Psihički nestabilni sin ubio roditelje i sebe, nije uzimao propisanu terapiju

Izvor: medio.rs, 04.Apr.2013, 14:14

U Vraniću, mrtva porodica Simić. Beživotna tela pronašao drugi sin. Ubica bio psihički bolesnik.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.