TRAGEDIJA U UŽIČKOJ BOLNICI: Preminule majka i beba

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U UŽIČKOJ BOLNICI: Preminule majka i beba

Danas u 2.30 časova posle ponoći, u Opštu bolnicu u Užicu primljena je Sanja J. (20) iz Sopota, trudnica u 7. mesecu trudnoće. Pacijentkinja je po prijemu preminula, a prilikom carskog reza konstatovano je, da plod nije živ

Danas u 2.30 časova posle ponoći, u Opštu bolnicu u Užicu primljena je Sanja J. (20) iz Sopota, trudnica u 7. mesecu trudnoće. Pacijentkinja je po prijemu preminula, a prilikom carskog reza konstatovano je da plod nije živ.

U bolnici je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u toku unutrašnji nadzor, naložena je obdukcija tela majke, bebe i placente. Medicinari ističu da trudnica primljena u veoma lošem stanju, da je najverovatnije ranija smrt ploda prouzrokovala komplikacije koje su dovele i do smrti majke.

Izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U UŽIČKOJ BOLNICI: Preminule majka i beba

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2016

Danas u 2.30 časova posle ponoći, u Opštu bolnicu u Užicu primljena je Sanja J. (20) iz Sopota, trudnica u 7. mesecu trudnoće. Pacijentkinja je po prijemu preminula, a prilikom carskog reza konstatovano je, da plod nije živ DVADESETOGODIŠNjA trudnica Sanja J. iz Sopota, ...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.