TRAGEDIJA: Raznet u eksploziji u Pančevu

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Raznet u eksploziji u Pančevu

Pančevo -- U eksploziji cisterne u Pančevu danas oko 14 časova poginula je jedna osoba, a dve su povređene.

Danas oko 14 sati u auto-centru „Petaković” u Skadarskoj bb dogodila se eksplozija cisterne, u kojoj je poginuo R. N. (1952.) iz Pančeva, a još dve osobe su povređene – saznaje nezvanično „Pančevac”.

Boro Majkić, komandant lokalne jedinice za zaštitu i spasavanje, izjavio je da su vatrogasci oko 14 sati primili dojavu o nesreći u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jedna osoba poginula, a dve povređene. On je dodao da je u toku istraga, koju sprovodi zamenik tužioca pančevačkog Osnovnog tužilaštva. petakovic Prema nezvaničnim podacima koje je na mestu nesreće dobio reporter „Pančevca”, jedan od povređenih je smešten u Opštu bolnicu Pančevo, dok je drugi u eksploziji zadobio manje posekotine po glavi i nije hospitalizovan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.