TRAGEDIJA KOD LUČANA: Poginuo mladić (21) u lovu

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD LUČANA: Poginuo mladić (21) u lovu

Nesreća danas pre podne u ataru sela Kaona kod Lučana U ataru sela Kaona kod Lučana danas je nastradao Ilija Radović, star 21 godinu, dok je bio u lovu sa još dvojicom starijih meštana. Prema prvim informacijama medija, odmah po ranjavanju, nesrećni momak je uspeo da pozove oca mobilnim telefonom i kaže da je povređen. PROČITAJTE I: Ubio druga u lovu pa presudio sebi Otac je alarmirao policiju i Hitnu pomoć a Ilija je pronađen bez svesti sa prostreljenim grudima. Prevezen je u bolnicu u Guču, gde su lekari bezuspešo pokušali reanimaciju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tragedija kod Lučana, mladić stradao u lovu

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018

Dvadesetjednogodišnji I. R. smrtno je stradao danas u ataru sela Kaona kod Lučana dok je bio u lovu sa dvojicom starijih meštana, pišu "Večernje novosti"...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Prema prvim informacijama, mladić je uspeo da pozove oca mobilnim telefonom i kaže da je ranjen...Otac je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.