TRAGEDIJA: Autobus pregazio ženu kod Žitorađe!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Autobus pregazio ženu kod Žitorađe!

Osamdesetogodišnja B.M. iz sela Donje Crnatovo kod Žitorađe stradala je na licu mesta kada ju je udario autobus Niš ekspresa.

Kako je saopšteno u policiji, nesreća se desila kada je nesrećna starica pokušavala da pređe ulicu.

U tom trenutku autobus Niš ekspresa kojim je upravljao S.M. (48) iz Merošine naleteo je na ženu i udario je. Od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta.

(B. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus-pregazio-zenu-kod-Zitoradje

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2014

Kako je saopšteno u policiji, nesreća se desila kada je nesrećna starica pokušavala da pređe ulicu..Osamdesetogodišnja B.M. iz sela Donje Crnatovo kod Žitorađe stradala je na licu mesta kada ju je udario autobus Niš ekspresa...Kako je saopšteno u policiji, nesreća se desila kada je nesrećna staricapokušavala...

Nastavak na medio.rs...

Autobus pregazio staricu kod Žitorađe

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2014

B.M. (80) iz sela Donje Crnatovo kod Žitorađe stradala je na licu mesta kada ju je udario autobus Niš ekspresa...Foto: Ilustracija..Kako je saopšteno u policiji, nesreća se desila kada je nesrećna starica pokušavala da pređe ulicu... ..U tom trenutku autobus Niš ekspresa kojim je upravljao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.