TORTURA NA JUTJUBU: POLICAJAC TUKAO ROMA!

Izvor: Kurir, 26.Jun.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORTURA NA JUTJUBU: POLICAJAC TUKAO ROMA!

BEOGRAD - Tukao ga bez milosti. Na Jutjubu se pojavio snimak na kojem se vidi kako zasad neidentifikovani policajac u policijskoj stanici najpre udara glavom, a zatim nekoliko puta šutira mladog Roma.

BEOGRAD - Tukao ga bez milosti.

Na Jutjubu se pojavio snimak na kojem se vidi kako zasad neidentifikovani policajac u policijskoj stanici najpre udara glavom, a zatim nekoliko puta šutira mladog Roma. Tim povodom oglasio se Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pozvao MUP da sprovede istragu kako bi se utvrdila autentičnost snimka. Kako Kurir nezvanično saznaje, MUP je već pokrenuo istragu ne bi li utvrdio identitet policajca, a nemili događaj se najverovatnije zbio u policijskoj stanici u Nišu.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.