Izvor: Blic, 09.Sep.2023, 00:45

TINEJDŽERE UDARAO ČEKIĆEM PO GLAVI NA BAZENU Ponovljeno suđenje za pokušaj ubistva u Niškoj Banji: Izrečena kazna za tuču na proslavi punoletstva

Ivica Mitić (46) iz Niške Banje osuđen je nepravosnažno u Višem sudu u Nišu na 10 godina zatvora jer je 29. avgusta 2020. godine oko 22. 30 časova čekićem pokušao da ubije Nišlije Nikolu Arsenijevića (17) i Đorđa Ivanovića (18), koji su bili gosti na proslavi 18. rođendana na njegovom bazenu koji je izdao u zakup. Reč je o ponovljenom suđenju koje naložilo Apelacioni sud u Nišu nakon razmatranja žalbi, kako bi se dodatno rasvetlile određene okolnosti događaja. Kazna koju je izreklo danas veće sudije Mirka Draškovića nepravosnažnom presudom ista je kao i ona nakon prvog sudskog postupka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.