TEŽAK UDES U BEOGRADU: Četvoro povređeno u sudaru na Ovčanskom putu

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2018, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES U BEOGRADU: Četvoro povređeno u sudaru na Ovčanskom putu

Tri osobe su teže povređene i zbrinute su u u Urgentnom cetru, dok je jedna osoba upućena na dalju dijagnostiku Hitnoj pomoći u Beogradu rano jutros prijavljena je saobraćajna nesreća u kojoj su povređene četiri osobe, rekao je predstavnik te hitne službe Mirko Lutovac.Pročitajte još: NESREĆA NA TOPČIDERU: Ima povređenih, među njima i dete!On je rekao da je Hitnoj pomoći javljeno da su četiri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 6.20 na raskrsnici Ovčanskog i Zrenjaninskog puta, a na teren su se uputile četiri lekarske ekipe.Detalji o povređenima i uzroku nesreće još nisu poznati, dodao je Lutovac.Tokom noći hitna služba obavila je 108 intervencija, a hronični pacijenti javljali su se u manjem broju nego inače.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro povređeno u sudaru na Ovčanskom putu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2018

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 6.20 dogodila na raskrsnici Ovčarskog i Zrenjaninskog puta u Beogradu povređeno je četvoro ljudi...Kako je agenciji Beta rekao predstavnik Hitne pomoći Mirko Lutovac troje je teže povređene i lekarske ekipe i zbrinuti su u Urgentnom cetru, dok je jedna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nesreća na auto-putu, četvoro povređeno

Izvor: RTS, 23.Jul.2018

. Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu, na skretanju za Novosadski put, saznaje RTS.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.