TEŽAK UDES NA BANOVOM BRDU: Automobil se prevrnuo na krov, ima povređenih (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES NA BANOVOM BRDU: Automobil se prevrnuo na krov, ima povređenih (FOTO)

U Kirovljevoj ulici na Banovom Brdu dogodio se direktni sudar dva automobila, pri čemu se od siline udarca jedan od njih prevrnuo na krov.

Kako kažu očevici ove nesreće, do sudara je došlo kada je jedno od vozila prošlo kroz crveno svetlo, a prema nezvaničnim informacijama ima i povređenih.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

POVREĐEN PETOGODIŠNJAK Prevrnuo se automobil na Banovom brdu

Izvor: Blic, 30.Jul.2015

Nakon sudara jedan automobil prevrnuo se oko 10.30 sati na uglu Lješke i Kirovljeve ulice. Povređene su dve žene i jedno dete (5) koji su se nalazili u prevrnutom automobilu. Nema teže povređenih...- Dečak od 5 godina bio je u svom sedištu i zadobio povredu grudnog koša i stomaka, verovatno od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.