Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES KOD MLADENOVCA Lančani sudar, najmanje dvoje mrtvih

Na izlazu sa auto-puta Mali Požarevac prema Mladenovcu došlo je do teškog saobraćajnog udesa u kome su poginule dve osobe.

Ekipe Hitne pomoći, jedna iz Mladenovca, jedna iz Smedereva, su na licu mesta.

- U lančanom sudaru povređeno je pet osoba, a oba saniteta su povređene prevezla u Beograd - rekli su iz Službe za hitnu medicinsku pomoć u DZ Mladenovac.

Kako javlja AMSS, saobraćaj je obustavljen od naplatne rampe Mali Požarevac ka Mladenovcu zbog saobraćajne nezgode. Vozila se preusmeravaju na lokalne puteve preko sela Ralja i Šepšin.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD MLADENOVCA! Ima poginulih, sudarilo se nekoliko vozila!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Feb.2017

Na putu od naplatne rampe prema Mladenovcu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je najmanje dvoje ljudi izgubilo život. Poginuli su muškarac (75) i žena (71), na mestu, a povređeno je pet osoba, kojima je odmah ukazana pomoć i oni su odvezeni na bolničko lečenje...Prema našim saznanjima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Dvoje mrtvih, petoro povrijeđeno u lančanom sudaru

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2017

BEOGRAD - Dvije osobe su poginule, a pet je povrijeđeno u lančanom sudaru na izlazu sa auto-puta Mali Požarevac prema Mladenovcu...Ekipe Hitne pomoći su na licu mesta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Udes na putu Travnik - Donji Vakuf: Vozač kamiona se prevrnuo pri spuštanju niz Komar

Izvor: Blic, 15.Feb.2017, 11:32

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na planinskom prevoju Komar, na deonici magistralnog puta M-5 Travnik - Donji Vakuf, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila, dok putnička vozila saobraćaju usporeno...Rusmir Prohan, portparol MUP-a Srednjobosanskog kantona (SBK) je rekao da je do nesreće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.