Izvor: Blic, 16.Dec.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES KOD ALEKSINCA Policajac službenim kolima sleteo sa puta, lekari mu se bore za život

Pripadnik Žandarmerije teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod mesta Glogovice kod Aleksinca i lekari mu se bore za život.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽIPOM SLETEO SA AUTO-PUTA Žandarm zadobio povrede opasne po život

Izvor: Blic, 16.Dec.2019

Pripadnik niškog odreda žandarmerije S.A. (44) teško je povređen danas oko 14.30 časova na auto - putu Niš - Beograd kada je službenim džipom marke "land rover" sleteo sa kolovoza i prevrnuo se.

Nastavak na Blic...

Težak udes kod Aleksinca: Žandarm službenim kolima sleteo sa puta, lekari mu se bore za život

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2019, 01:06

Policija je obavila uviđaj, o svemu je obavešteno tužilaštvo, a uzrok nesreće se utvrđuje PRIPADANIK Žandarmerije teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod mesta Glogovice kod Aleksinca i lekari mu se bore za život.Pročitajte još: Kamionom Gradske čistoće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.