Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 11:35

TEŠKA NESREĆA U GORNJEM MILANOVCU Nisu se zaustavili na znak, poginula dvojica MLADIĆA

Dva mladića su noćas, oko 2 sata, nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Gornjem Milanovcu teška saobraćajna nezgoda: Poginula dva mladića

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2024

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1.40 posle ponoći u Gornjem Milanovcu nastradala su dva muškarca, potvrđeno je u MUP za N1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PRVI SNIMAK POSLE NESREĆE U GORNJEM MILANOVCU Poginula dva mladića, vozilo potpuno uništeno (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Mar.2024

Dva mladića nastradala su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Nastavak na Blic...

NASTRADALE MLADIĆE UDARIO ŠKOLSKI DRUG Komšije otkrile nove detalje tragedije u Gornjem Milanovcu: "Sudbina se teško poigrala sa njima"

Izvor: Blic, 16.Mar.2024

U teškoj nesreći koja se noćas dogodila u Gornjem Milanovcu nastradali su Nikola Š. (23) i Radovan K. (23), dok je policija privela A.O. (22), inače druga dvojice nastradalih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.