Izvor: Blic, 08.Okt.2020, 13:22

TEŠKA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA Radnika zatrpala zemlja, preminuo na licu mesta

Jedan radnik poginuo je na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila u Beogradu kada ga je zatrpala zemlja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik u Beogradu poginuo - zatrpala ga zemlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2020

Jedan radnik poginuo je danas na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila u Beogradu, kada ga je zatrpala zemlja...Na licu mesta policija je izvršila uviđaj...Telo poginulog mladića odvezeno je sa mesta nesreće...Mediji su prethodno preneli da su vatrogasci izvukli nesrećnog mladića iz rupe u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poginuo radnik u Beogradu, zatrpala ga zemlja

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2020

Jedan radnik (28) je poginuo danas u Beogradu, na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila kada ga je zatrpala zemlja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"OKLIZNUO SE I UPAO U RUPU" Svedoci ispričali kako je došlo do tragedije u centru Beograda u kojoj je poginuo Aleksandar (28), njegove kolege u suzama (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Okt.2020

Radnik Aleksandar P. (28) poginuo je oko 13 sati na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila u centru Beograda. Kako pričaju očevici mladića je zatrpala velika količina zemlje i preminuo je na licu mesta pred brojnim kolegama i stanarima okolnih zgrada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.