Svih 6 žrtava požara u Brčkom se ugušilo, jedan dečak u teškom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2021, 13:32

Svih 6 žrtava požara u Brčkom se ugušilo, jedan dečak u teškom stanju

Trovanje ugljen-monoksidom zvanično je uzrok smrti šest osoba koje su u subotu smrtno stradale u požaru u porodičnoj kući u Brčkom, potvrđeno je iz tamošnjeg tužilaštva.

"Rezultati obdukcije stradalih pokazuju da je reč o trovanju ugljen-monoksidom. Rezultati do sada sprovedenih radnji pokazuju da požar nije podmetnut od trećih osoba", rekao je sekretar Tužilaštva Brčko distrikta Samir Beganović, prenosi portal Klix.

Broj povređenih u požaru povećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je sa četiri na sedam osoba. Reč je o maloletnim osobama, od kojih je šest smešteno u bolnicu u Brčkom, dok je jedan dečak, koji se još vodi kao N.N. osoba, uz pretpostavku da je starosti oko pet godina, u veoma teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

"On je na odeljenju intenzivne nege, na mehaničkoj ventilaciji, u vrlo teškom zdravstvenom stanju", izjavila je portparolka tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JEDNO DETE U TEŠKOM STANJU: Stigli nalazi - potvrđen uzrok smrti šest osoba posle požara u Brčkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021

Obdukcija je urađena po naredbi tužiaštva Distrikta, kako bi se utvrdili pravi uzroci smrti višečlane romske porodice..Trovanje ugljen-monoksidom zvanično je uzrok smrti šest osoba koje su u subotu smrtno stradale u porodičnoj kući u Brčkom, potvrđeno je iz tamošnjeg tužilaštva.....Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.