Izvor: B92, 17.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi povređeni dobro

Beograd -- Zdravstveno stanje petoro teže povređenih putnika u saobraćajnoj nesreći kod Čajetine je stabilno i životi im nisu ugroženi, osim vozaču.

Ukupno je 21 osoba povređena u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu ka Zlatiboru. Teško povređeni vozač kombija Darko Lojanica nalazi se na odeljenju intezivne nege beogradskog Urgentnog centra i u životnoj je opasnosti.

Doktor užičke bolnice Vladimir Stojadinović izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za RTS da su lakše povređeni pušteni na kućno lečenje: "Od ostalih povređenih, petoro je zadržano u bolnici, dvoje na hirurgiji, a troje na ortopediji. Svi su stabilni. Ostali su posle pomoći pušteni na kućno lečenje".

Užički SUP saopštio je da je do nesreće došlo kada je autobus marke "Tam" kragujevačke registracione oznake koji je vozio na liniji Zlatibor-Novi Sad, krećući se iz pravca Čajetine, prešao na levu kolovoznu traku i sudario se sa kombi vozilom marke "reno" koji se kretao iz pravca Užica. Prema izjavama povredjenih putnika, Milenke Gačić i Ljiljane Hardi, autobus pun putnika krenuo je sa Zlatibora i nije mogao da se zaustavi zbog kvara kočionog sistema

Prema podacima Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije juče se u Srbiji dogodilo 164 saobraćajne nezgode u kojima je 71 osoba teže i lakše povređena, dok su 2 osobe poginule. U Beogradu se dogodila 71 nezgoda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.