Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švercovali i Albance

BEOGRAD - Subotičani Saša Buljovčić (28) i Goran Sivić (42) uhapšeni su pod sumnjom da su na području Horgoša organizovali i prebacili ilegalno u Mađarsku, grupu od 20 osoba, među kojima i petoro državljana Albanije, od kojih su četiri maloletna, za sumu od oko 15.000 evra.

Buljovčića i Sivića uhapsili su pripadnici Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala, ilegalnih migracija i trgovine ljudima Regionalnog centra granične policije prema Mađarskoj u Subotici, u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa kolegama u Subotici i Kikindi, presecajući tako još jedan lanac krijumčarenja ljudi prema severnom susedu.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, privedeni nadležnom istražnom sudiji Opštinskog suda u Kanjiži, a policija, kako je juče još saopšteno, nastavlja rad na ovom slučaju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.