Švedska: Izbodeno osmoro ljudi, napadača ranila policija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 21:49

Švedska: Izbodeno osmoro ljudi, napadača ranila policija

Švedska policija je saopštila da kao mogući akt terorizma tretira i istražuje napad sekirom u gradu Vetlandi na jugu zemlje u kojem je povređeno najmanje osmoro ljudi.

Za sada nijedna žrtva napada nije preminula, a napadač je tokom intervencije policije ranjen, preneo je AP.

"Nekoliko žrtava je veoma ozbiljno ranjeno, ali niko nije podlegao povredama", potvrdila je predstavnica policije Anđelika Izraelson Silfver.

Policija je ranije saopštila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mladić star oko 20 godina počeo da napada nožem ljude oko sebe oko 15.00 časova, da je povredio četiri osobe, nakon čega ga je policija ranila u nogu i on je prebačen u bolnicu.

Motiv napada još nije poznat, ali policija ga zasad tretira kao teroristički.

Policija je navela i da je sada situacija pod kontrolom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Osmoro ljudi izbodeno u Švedskoj, policija ranila napadača

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

Švedska policija je saopštila da kao mogući akt terorizma tretira i istražuje napad sekirom u gradu Vetlandi na jugu zemlje u kojem je povređeno najmanje osmoro ljudi...Za sada nijedna žrtva napada nije preminula, a napadač je tokom intervencije policije ranjen, preneo je AP..."Nekoliko žrtava...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.