Izvor: Blic, 12.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedok preminuo u sudnici u Osečini

Svedok koji je trebalo da da iskaz, preminuo je u sudnici Opštinskog suda u Osečini dok je u zapisnik davao podatke o sebi, potvrdio je danas sudija koji je vodio slučaj.



Gradimir Jović (76) iz sela Bastav kod Osečine srušio se prilikom "davanja generalija na zapisnik", a lekar lokalne službe Hitne pomoći mogao je samo da konstatuje smrt.

Suđenje je prekinuto, izjavio je sudija Dragan Pavlović.

Pokojni Jović je bio svedok Vojislava Petrovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Bastava koga opštinski tužilac tereti za nanošenje lakih telesnih povreda njegovom komšiji posle svađe u malinjaku. Tada su Jović i njegov sin bili na svom imanju u blizini i čuli žučnu raspravu, što je juče na suđenju potvrdio Jovićev sin koji je na glavnom pretresu dao iskaz pre svog oca.

Nastavak suđenja Vojislavu Petroviću biće naknadno zakazano.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.