Svedok negirao da je preneo poruku duvanske mafije Pukaniću

Izvor: Press, 21.Maj.2010, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedok negirao da je preneo poruku 'duvanske mafije' Pukaniću

Preduzetnik Željko Šelendić negirao je juče pred sudom u Zagrebu da je ubijenom novinaru Ivi Pukaniću preneo poruku „duvanske mafije" da za milionsku naknadu prestane da piše o švercu cigareta
Šelendića je ranije na suđenju za ubistvo Pukanića i njegovog saradnika Nike Franjića pomenuo jedan od ključnih svedoka tužilaštva, crnogorski biznismen Ratko Knežević. On je tada rekao da je Šelendić prvi preneo Pukaniću poruku „duvanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mafije" da za milionsku naknadu prestane da piše o organizovanom švercu cigareta pod okriljem crnogorske države.
Šelendić je izjavio da ne poznaje Kneževića kao ni Mila Đukanovića. On je na pitanje odbrane odgovorio da nikada nije upoznao ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića.
- Sa Pukanićem sam imao prijateljski odnos. On mi se nikada nije žalio da je u opasnosti ili da mu neko preti - rekao je Šelendić.
Suđenje bi trebalo da bude nastavljeno 24. maja ispitivanjem krunskog svedoka Tomislava Marjanovića, čiji je iskaz zatvoren za javnost.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.