Izvor: B92, 05.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedočio Slobodan Edgarac

Beograd -- U petak je nastavljeno suđenje za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića.

U nastavku suđenja svedočio je bivši pripadnik JSO Slobodan Edgarac. On je bio načelnik Odeljenja za bezbednost i neposredni nadređeni okrivljenom Željku Tojagi. On je posvedočio da je Tojaga bio na Kopaoniku u februaru 2003. u vreme za koje ga optužnica tereti za dva atentata na Đinđića, 6. februara 2003. u Bubanj potoku, i 21. februara kod Hale "Limes" na Novom Beogradu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />U petak su saslušani i svedoci odbrane Predrag Jovančić i Nebojša Milovanović, bivši pripadnici raspuštene Jedinice za specijalne operacije. Oba svedoka su rekla da su u februaru 2003. svakodnevno na Kopaoniku viđala okrivljene Željka Tojagu i Zvezdana Jovanovića i da oni nisu napuštali Kopaonik. Jovančić i Milovanović su rekli da su pušku "hekler i koh" koristili samo u obuci, 1998.

Suđenje se nastavlja u ponedeljak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.