Svedočenje tetke Ljubice: Jelenina pokojna majka sumnjala je da su kuma Vera i svekar Vladimir KRIVI za ubistvo!

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 12:41

Svedočenje tetke Ljubice: Jelenina pokojna majka sumnjala je da su kuma Vera i svekar Vladimir KRIVI za ubistvo!

Jelenina pokojna majka sumnjala je da su za smrt njene ćerke odgovorni kuma Vera Vukomanović i svekar Vladimir Marjanović, a da suprug Zoran nije kriv - izjavila je na sudu Ljubica Marković SUĐENjE Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (33), nastavljeno je u Višem sudu u Beogradu. Svedočila je tetka ubijene pevačice Ljubica Marković, rođenoa sestra njene majke Zorice.Nju tužilaštvo i advokati odbrane ispituju o saznanjima koje je imala o odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << njene sestričine i muža Zorana, odnosno da li joj je sestra, a Jelenina majka, pričala o svojim sumnjama ko joj je ubio ćerku.- Jelenina pokojna majka sumnjala je da su za smrt njene ćerke odgovorni kuma Vera Vukomanović i svekar Vladimir Marjanović, a da suprug Zoran nije kriv - izjavila je na sudu Ljubica Marković.Ljubica je izjavila da je u Beograd stigla popodne onog dana kada je Jelena Marjanović nestala, 2. aprila 2016. godine, a upravo na njen poziv. Jelena je zamolila tetku da u Beogradu pomogne njenoj majci, koja je sedam dana pre toga izašla iz bolnice.. Teka Ljubica je posvedočila da se Jelena često žalila kako joj je teško, ne samo zbog bolesti majke Zorice, već i zbog odnosa u porodici Marjanović.- Jelena je govorila da nema vremena za sebe, da nema dovoljno novca, da ne može više da izdrži, da joj je teško... Žalila se na sve u kući, sem na Zorana i govorila je da bi njih dvoje divno živeli kada bi se odvojili. Najviše su se u njihov život mešali Vladimir (Zoranov otac) i kuma Vera – rekla je Ljubica na saslušanju. Foto N. SkenderijaDodala je i da bi se sa Jelenom viđala na po pola sata i da bi je Zoran i Vladimir odmah zvali da se vrati kući. Posle Jeleninog ubistva, Ljubica je o zločinu govorila sa sestrom Zoricom, koja je u početku sumnjala da je mafija odgovorna za njenu smrt. Foto N. SkenderijaMeđutim, što je više i češće odlazila u kuću porodice Marjanović, postajali su joj sve sumnjiviji, pre svega Vladimir i Vera.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svedočila tetka Jelene Marjanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020

Na suđenju Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu svedočenjem Jelenine tetke po majci Ljubice Marković...Jelena joj se, prema njenom svedočenju, žalila na sve Marjanoviće sa kojima je živela u zajednici, osim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.