Sve priznao: Evo zbog čega je monstrum iz Medoševca ubio ženu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve priznao: Evo zbog čega je monstrum iz Medoševca ubio ženu

Metalna šipka kojom je, kako se sumnja, 3. oktobra brutalno ubijena Jasmina Živković (48) iz Medoševca pronađena je u septičkoj jami porodične kuće. Pritisnut dokazima, njen suprug Goran (52) juče je priznao ovaj svirepi zločin.

Uz pomoć radnika JKP "Medijana" juče je ispumpana septička jama koja se nalazi u dvorištu kuće, a u kojoj je i nađena metalna šipka.

- Goran se od početka držao priče da je te noći udaren u glavu kada se oko tri časa sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << autobuske stanice vratio kući i da se ničega ne seća. Međutim, povreda nije takva da bi se zbog nje neko onesvestio ili izgubio sećanje. Pritisnut dokazima i poligrafskim testiranjem, on je juče priznao zločin i rekao da je to uradio iz ljubomore jer je sumnjao da ga vara - kaže izvor lista "Alo".

On dodaje da je Goran sam sebi naneo povredu udarajući se šipkom.

Da je bio ljubomoran potvrđuju i rođaci ubijene žene.

- Pre tri godine ju je pretukao, ali to nije prijavila policiji. Žalila se da je maltretira, ali nam je glupo bilo da je zapitkujemo o tome. Sada je njena majka prokomentarisala: "Eh, da sam znala šta će da se desi, trebalo je tada da je odvojim od njega" - priča jedna rođaka.

Rođaci kažu da su Goran i Jasmina imali razmirica u braku, ali da nikome ni na kraj pameti nije bilo da se nešto ovako može desiti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.