Svađa zbog mobilnog telefona: Slađanu Milošević DEČKO PRETUKAO i gurnuo na veš mašinu i kadu

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa zbog mobilnog telefona: Slađanu Milošević DEČKO PRETUKAO i gurnuo na veš mašinu i kadu

Pevačica Slađana Milošević prijavila emotivnog partnera za nasilje u porpdici Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu zadržalo je I.S. 1975.godište zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194 Kz. On je emotivni partner pevačice Slađane Milošević.Ona je prijavila da je noćas došlo do verbalne rasprave između njih dvoje da bi kada je bila u kupatilu on grubo odgurnuo nakon čega je pala na toalet šolju i mašinu za veš. Rasprava je dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << krenula, u ruci je držala njegov telefon koji joj je oteo i opet ju je gurnuo pa je pala preko kade ali nije upala u istu. Plaši se sta može da proizađe iz svega. Lekarska pomoć joj je ukazana na urgentnom centru i konstatovane su joj lake telesne povrede.Osumnjičeni će sutra biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRUBO JU JE ODGURNUO, PALA JE NA ŠOLJU I MAŠINU Slađana Milošević koju je pretukao emotivni partner kaže za "Blic": "Još mi nije jasno šta se zapravo dogodilo"

Izvor: Blic, 28.Mar.2020

Pevačicu Slađanu Milošević pretukao je emotivni partne nakon čega ga je prijavila, a za "Blic" je ispričala da joj je još nejasno šta se dogodilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.