Surčin: Ubio rođaka, njegovog sina i unuče, pa sebe

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2011, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surčin: Ubio rođaka, njegovog sina i unuče, pa sebe

Trostruko ubistvo dede, oca i unuka u porodici Mićić danas u Surčinu počinio je Cvijan Papulić (57) iz Zvornika (BiH), koji je potom izvršio samoubistvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako je navedeno, na licu mesta je utvrđeno da je Papulić iz automatskog oružja, oko podneva, ubio trojicu članova porodice Mićić. Od posledica ranjavanja vatrenim oružjem smrtno su stradali članovi porodice Mićić - Srećko (55), Srđan (29) i trogodišnje dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Papulić, bivši pašenog Srećka Mićića, na njih je pucao iz automatskog oružja nakon svađe.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je ta služba prvi poziv dobila u 12.15 da je u Skojevskoj 25 upucano dete, koje je zatim prebačeno u ambulantu u Surčinu gde je konstatovana smrt.

"Oko 12.30 dobili smo poziv da se u Ulici palih boraca dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo", rekla je Nada Macura.

Uviđaj je na licu mesta izvršio istražni sudija Višeg suda u Beogradu, kao i specijalizovna služba beogradske Uprave kriminalističke policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.