Sumnjiva tuča

Izvor: Glas javnosti, 02.Dec.2009, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjiva tuča

BEOGRAD - Slavko Đ. (79) udaren je više od 20 puta tučkom za meso u glavu nakon čega je, teško povređen, prevezen u Urgentni centar. Dok policija sumnja da ga je posle kraće svađe prebila supruga Danica Đ. (77), ona uporno tvrdi da su njenog muža pokušala da ubiju dva lopova koja su im upala u stan.

U noći između ponedeljka i utorka Slavko Đ. pozvao je policiju i Hitnu pomoć iz svog stana, u ulici Vojislava Ilića. Kada su stigli, lekari i policajci zatekli su pretučenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << čoveka u lokvi krvi, na stepeništu zgrade, kako pokušava da pobegne. Uspaničeni i uplašeni Slavko je, kako nezvanično saznajemo, objasnio da je žena pokušala da ga ubije i da joj je braneći se naneo povrede. Međutim, kada su policajci pokušali da saslušaju Danicu, ispričala im je sasvim suprotnu verziju događaja.

- Dva nepoznata momka su nam pozvonila na vrata, i kada sam im otvorila, rekli su mi „Slavko nas je pozvao da se kartamo“. Kako mi je muž spavao u drugoj sobi, pomislila sam da nešto nije u redu i pokušala da ih sprečim da uđu u stan. Odgurnuli su me i ušli unutra - ispričala je Danica.

Ona je dodala i da su po ulasku u stan lopovi stalno ponavljali „gde su pare“, a da su se potom dokopali tučka za meso, koji je stajao na pultu u kuhinji.

- Počeli su da udaraju mog Slavka po glavi. Bacila sam se da ga odbranim, a onda me je jedan od njih satarom posekao po rukama. U šoku sam i i dalje ne verujem šta se dogodilo - izjavila je Danica.

Međutim, Slavko je, prema nezvaničnim saznanjima, policiji ispričao da je tražio od supruge da mu skuva supu, što je ona odbila. Kako tvrdi, tada je izbila svađa, posle čega je Danica uzela čekić za meso i nasrnula na njega.

Slavkov i Daničin sin ispričao nam je da mu lekari nisu dozvolili da popriča sa ocem, koji se oporavlja u Urgentnom centru, i pokuša da dođe do prave verzije događaja.

- Postoje dve potpuno suprotne priče, majčina i policijska. Znam da su trenutno u toku veštačenja dokaza, koja bi trebalo da pokažu šta se zaista dogodilo. Vodili smo danas majku kod psihijatra i ustanovljeno je da je ona potpuno svesna i uračunljiva. Ako bi se, pak, pokazalo da je ipak ona napadač, mogla bi da bude optužena i za pokušaj ubistva - rekao je njihov sin.

On je ispričao da je sve što se desilo za njega stravičan šok, jer su njegovi roditelji imali običaj da se svađaju, ali nikada nisu bili agresivni jedno prema drugom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.