Suđenje Malčanskom berberinu: Završeno današnje ročište, roditelji nisu želeli da daju izjave

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020, 16:14

Suđenje Malčanskom berberinu: Završeno današnje ročište, roditelji nisu želeli da daju izjave

Današnje ročište na suđenju Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, u Višem sudu u Nišu završeno je Današnje ročište na suđenju Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, u Višem sudu u Nišu završeno je. Jovanoviću se sudi zbog otmice i zlostavljanja 12-godišnju devojčice M. K. iz sela Suvo do.Suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Roditelji M.K. izašli su na sporedni ulaz i nisu želeli da daju izjave medijima.Malčanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << berberin, osumnjičenom da je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju devojčicu M.K. mogao bi da za ovo delo koje je više puta ponovio i zbog kojeg je i ranije robijao dvadeset i dve godine dobije doživotnu robiju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"NADAM SE NAJBOLJEM" Malčanski berberin dao izjavu pred sudom, majka zlostavljane devojčice očekuje DOŽIVOTNI ZATVOR

Izvor: Blic, 09.Jul.2020, 10:23

Jučerašnje očište na suđenju Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Mlačanski berberin, je završeno, a kako smo saznali od Aleksandra K. majke zlostavljane devojčice, Jovanović i devojčicini roditelji su dali izjave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.