Sudar u Beogradu, povređen muškarac

Izvor: RTS, 19.Feb.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar u Beogradu, povređen muškarac

U toku noći se u Beogradu dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen muškarac starosti 37 godina, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Do nesreće je došlo u 21.35 na uglu ulica Vojislava Ilića i Rimske, a povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar.

Do 07.00 ta služba je imala ukupno 115 intervencija, od kojih 22 na javnom mestu.
Tokom noći, za pomoć su se najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javljali srčani bolesnici, asmatičari, kao i osobe sa virusnim infekcijama i povišenom temperaturom.
U toku jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je imala 162 intervencije, od kojih 43 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno devet lica, od kojih jedna osoba teže. Reč je o muškarcu starosti 28 godina koji je prevezen u KBC Zemun.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Muškarac povredjen u saobraćaju u Beogradu

Izvor: Beta, 19.Feb.2019

Muškarac (37) povredjen je u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Rimske u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Kako je rečeno, nezgoda se dogdila sinoć nešto posle 21.30, a muškarac je nakon ukazane pomoći prevezen u Urgentni centar.Ekipe Hitne pomoći tokom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.