Izvor: RTS, 10.Avg.2022, 09:16

Sudar dva automobila i mopeda u Surčinu, poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dve povređene u saobraćajnoj nesreći u Boljevcima, u opštini Surčin, prilikom sudara dva automobila i mopeda. Vozač "seata" koji je izazvao saobraćajnu nesreću pobegao je sa lica mesta.
U ulici Mira u Boljevcima, jutros u 7.20 došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život, a dve su povređene.
Do nesreće je došlo kada je putničko vozilo marke "seat", usled neprilagođene brzine, udarilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u vozilo marke "fijat" koje se od siline udara odbilo u moped.
Vozač mopeda je od zadobijenih povreda preminuo. Vozač "seata" koji je izazvao saobraćajnu nesreću pobegao je sa lica mesta.
Uviđaj je u toku, saobraćaj se u ulici Mira u Boljevcima odvija naizmenično, a autobusi gradskog prevoza na liniji broj 605 stoje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći u Boljevcima kod Surčina

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2022

Jedna osoba poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći u beogradskoj opštini Surčin, prilikom sudara dva automobila i motocikla.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.