Sudar autobusa u Novom Sadu, desetoro povređeno, dvoje teže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa u Novom Sadu, desetoro povređeno, dvoje teže

U sudaru dva autobusa javnog gradskog saobraćanog preduzeća u Novom Sadu, jutros oko devet sati u Bulevaru Jovana Dučića, povređeno je 10 putnika, od kojih dve žene teže, javljaju "Večernje novosti".

Kako navode, sve povređene u sudaru autobusa JGSP "Novi Sad" na licu mesta je pregledala i zbrinula ekipa Hitne pomoći, a dve osobe prevezene su u Urgentni centar.

Reč je o dve žene, starosti od 54 i 34 godine, koje su zadobile povredu glave, a u Urgentni centar prevezene su u stabilnom stanju, rekla je portparolka Službe hitne pomoći Ivane Ramović.

Sudar se dogodio na autobuskom stajalištu u bulevaru na Novom naselju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sudar dva autobusa, desetoro povređeno

Izvor: NoviSad.com, 24.Jan.2019

U sudaru dva autobusa Javnog gradskog saobraćanog preduzeća „Novi Sad“, jutros oko devet sati u Bulevaru Jovana Dučića, povređeno je 10 putnika, od kojih dve žene teže..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.