Stravična tuča u Mladenovcu; Ubijena jedna osoba; Policija do jutra češljala celo mesto i uhapsila šest osoba

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 08:37

Stravična tuča u Mladenovcu; Ubijena jedna osoba; Policija do jutra češljala celo mesto i uhapsila šest osoba

Policija je uhapsila šest osoba koji su učestovale u tuči u restoranu u Mladenovcu, u kojoj je smrtno stradao muškarac (1976), potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Do tuče je došlo sinoć oko 23 časa, u restoranu Panorama u Mladenovcu.

Prema nezvaničnim informacija, njega je tukla grupa od nekoliko muškaraca. Navodno, jedan od napadača udario ga je flašom u glavu nakon čega je D.A. preminuo, preneo je ranije Blic. Prema rečima meštana, policija je do jutra "češljala" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mladenovac.

U međuvremenu se oglasilo i MUP odakle je saopšteno da su hhapšeni S. S. (1990), M. P. (1989), D. S. (1992), M. S. (1995), M. J. (1983) i B. P. (1985).

Sumnja se da su oni, u noći između ponedeljka i utorka, oko 00.15 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, zadali više udaraca po glavi i telu četrdesetsedmogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, ističu iz MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladenovac: Uhapšeno šest osoba posle ubistva

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2023

Policija je uhapsila šest osoba zbog sumnje da su u Mladenovcu učestovali u tuči u kojoj je smrtno stradao muškarac, rečeno je danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.