Stravična noć u Beogradu: Četiri osobe povređene u saobraćajnim nesrećama, jedan muškarac ubijen

Izvor: BKTV News, 03.Jun.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična noć u Beogradu: Četiri osobe povređene u saobraćajnim nesrećama, jedan muškarac ubijen

Hitna pomoć tokom noći obavila je 129 intervencija, a dogodile su se četiri saobraćajne nesreće i jedno ubistvo.

Četiri osobe, od kojih dve teže, povređene su u saobraćajnim nesrećama koje su se danas dogodile u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Užas u Beogradu: Štakom na smrt prebio očuha!

Dva muškarca stara oko 33 godine teško su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1.00 na Bulevaru Mihajla Pupina. Obojica su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zadobila višestruke povrede tokom prevrtanja automobila, a jedan je i životno ugrožen.

U nesreći koja se dogodila nekoliko minuta posle ponoći na autoputu kod Geneks kula lakše su povređena dva muškarca stara 23 i 24 godine.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, ta služba je noćas oko 1.15 konstatovala smrt jednog muškarca u Poenkareovoj ulici, a prema pisanju medija, najverovatnije je reč o ubistvu.

Saobraćajka u Novom Sadu: Na licu mesta vidljivi tragovi krvi, dva muškarca teže povređena!

Nekoliko minuta pre 8.00 dogodile su se dve saobraćajne nesreće, jedna u Ugrinovačkoj ulici, a druga na Bulevaru kralja Aleksandra.

Ekipa Hitne pomoći su na terenu i još nema podataka o tome da li ima povređenih.

Hitna pomoć tokom noći obavila je 129 intervencija, a pomoć su najčešće tražili hronični srčani bolesnici.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.