Strava u Požarevcu: Sedmak napastvovao druga iz odeljenja

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strava u Požarevcu: Sedmak napastvovao druga iz odeljenja

POŽAREVAC - Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Kralj Aleksandar Prvi" u Požarevcu 19. januara silovao je svog druga iz odeljenja nedelju dana kasnija, kada se napastvovani dečak požalio drugovima.

Dečak je napastvovan na školskom odmoru kada je sa drugovima iz razreda otišao u obližnju zgradu Betonjerku, gde su se krili dok puše.

Dečak silovatelj, kako navode mediji, ostao je sam sa oštećenim dečakom kada su ostali drugari otišli u prodavnicu da kupe nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za jelo.

"Sišli su u garažu zgrade. Dečak napasnik rekao mu je da svuče pantalone kako bi mu pokaže šta je seks. Ucenio je da će ga tužiti majci da puši. Išamarao ga je i tako ga naterao da skine pantalone. Nakon toga ga je silovao. Nije se na tome zaustavio, već ga je naterao da ga oralno zadovolji", prenosi beogradski mediji, dodajući da se silovatelj desetak minuta iživljavao nad dečakom.

Oštećeni dečak nekoliko dana je ćutao o ovom događaju ćutao a onda ispričao drugoj deci i tako je priča stigla do direktora škole Gorana Seger i do oca dečaka. Slučaj je prijavljen policiji.

Kako mediji navode, oštećeni je polu Rom i blago zaostao u razvoju.

U požarevačkoj policiji su potvrdili da je slučaj prijavljen 26. januara i da su već obavili sve razgovore sa učesnicima nemilog događaja i da su obavestili Više tužilaštvo u Požarevcu. Podaci o celom slučaju se drže u tajnosti jer je reč o maloletniku, ali se saznaje da je silovatelj romske nacionalnosti.

Mediji prenose da je dečaka pregledao hirur u požarevačkoj bolnici i da je "uočeno blago opuštanje anusnih mišića koji mogu da ukažu da je bilo seksualnog odnosa sa dečakom".

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVA U POŽAREVCU: SEDMAK SILOVAO DRUGA IZ ODELJENJA

Izvor: Kurir, 31.Jan.2012

POŽAREVAC - Jezivo! Meštani Požarevca u šoku su nakon što je obelodanjeno da je učenik sedmog razreda OŠ „Kralj Aleksandar Prvi“ silovao školskog druga..Uključena i inspekcija

Nastavak na Kurir...

Požarevac: Osumnjičenom za silovanje druga promenili razred

Izvor: S media, 01.Feb.2012, 12:27

Učenik sedmog razreda OŠ ,,Kralj Aleksandar I” u Požarevcu, osumnjičen da je 19. januara tokom školskog odmora silovao druga iz razreda, premešten je u drugo odeljenje i protiv njega se vodi disciplinski postupak, rekao je direktor škole Goran Seger...Požarevac: Istraga zbog silovanja dečaka..Požarevac:...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.