Strašna nesreća kod Paraćina: U jezivom sudaru stradao suvozač

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2014, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna nesreća kod Paraćina: U jezivom sudaru stradao suvozač

Četiri osobe su teško povređene, a jedan muškarac je smrtno stradao.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 20:40 na putu Paraćin-Pojate kod sela Ratare.

Svi povređeni smeštani su u Opštu bolnicu u Paraćinu. U saobraćajnoj nezgodi učestvovali traktor i dva automobila, golf i zastava 101. Smrtno je stradao suvozač u zastavi 101, dok su se povređeni nalazili u ostalim vozilima. Prema prvim podacima iz istrage, traktor koji se kretao putem u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pravcu Pojata, bio je neosvetljen i neregistrovan.

- Na njega je u sustizanju naleteo golf i preprečio se zastavi 101 koja je dolazila iz suprotnog smera. Od siline sudara traktor se prepolovio i prednji deo traktora je završio daleko u njivi. Motor iz golfa je izleteo iz vozila i završio je u njivi. Na bočnu levu stranu golfa je naletela zastava 101 i na licu mesta je poginuo suvozač u zastavi koji je bio na zadnjem sedištu. Vozač i suvozač u zastavi 101 nisu koristili pojaseve za vezivanje, kaže izvor iz istrage.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Paraćina

Izvor: RTS, 27.Sep.2014

Jedna osoba je poginula, a četiri povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Paraćina. Sudarila su se dva putnička automobila i traktor. ..Nesreća se dogodila sinoć u 20.35 minuta na putu Paraćin-Pojate kod sela Ratare. Svi povređeni, od kojih dvoje teško, zbrinuti su u Opštoj bolnici u...

Nastavak na RTS...

PARAĆIN: Jedan poginuo, četvoro povređeno u sudaru traktora i dva vozila!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2014

Nesreća u kojoj je stradao suvozač iz automobila zastava 101 dogodila se kada je na neosvetljeni i neregistrovani trakotr naleteo golf i preprečio se zastavi 101 koja je dolazila iz suprotnog smera. Od siline udarca traktor je prepolovljen, a motor od golfa završio je u njivi..PARAĆIN - U teškoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.