Izvor: B92, 25.Apr.2009, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradali u džipu poznati policiji?

Beograd -- Policija sumnja da su u zapaljenom džipu pronađenom juče kod Dobanovaca izgoreli Goran Marić i Ilija Novović, nezvanično saznaje B92.

Kako je zapaljeni džip vlasništvo Novovića, čiji je nestanak zajedno sa Marićevim prijavljen u sredu, policija pretpostavlja da su njih dvojica ubijeni i zapaljeni, saznaje B92. Ipak, identitet osoba biće utvrđen DNK analizom u narednih par dana.

Kako B92 saznaje, sumnja se da su žrtve bliski saradnici Andrije Draškovića i prijatelji Luke Bojovića i Sretena Jocića. Marić i Novović poznati su po velikim kriminalnim dosijeima, a policija sumnja da je motiv zločina prevlast na tržištu narkotika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spaljeni u džipu

Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2009

BEOGRAD - Pripadnik novog surčinskog klana Goran Marić Mare (39) i Ilija Novović (34), blizak prijatelj Luke Bojovića, najverovatnije su ubijeni i spaljeni u belom džipu marke „landrover“, koji je pronađen u noći između četvrtka i petka u ataru sela Dobanovci, u blizini Beograda. Iako još...

Nastavak na Glas javnosti...

Novović namamio Marića u zamku

Izvor: Blic, 26.Apr.2009, 01:37

Goran Marić i Ilija Novović, čija su ugljenisana tela pretprošle noći pronađena u izgorelom džipu na njivi u Dob-anovcima, prvo su ubijeni hicima iz vatrenog oružja, a potom spaljeni, saznaje „Blic nedelje" od izvora bliskih istrazi. ..Prema istom izvoru, inspektori kriminalističke policije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.