Stefanović i Sun Ličeng o saradnji Srbije i Kine u borbi protiv organizovanog kriminala

Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Sun Ličeng o saradnji Srbije i Kine u borbi protiv organizovanog kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa zamenikom guvernera i načelnikom Biroa javne bezbednosti provincije Šandong Sun Ličengom o uspostavljanju saradnje u oblasti organizovanog kriminala i drugim prioritetnim ciljevima Srbije i Kine, saopštio je MUP.

Tokom sastanka Stefanović i Sun Ličeng istakli su izuzetne odnose Srbije i Kine koji potvrđuju zajednički infrastrukturni projekti, koji su ujedno i najveći projekti ove vrste u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Kako se navodi, Sun Ličeng je istakao da je jedan od prioritetnih ciljeva saradnja u domenu privrede, kulture i bezbednosti.

Stefanović je poručio da će Srbija uvek biti iskren i pouzdan prijatelj Narodnoj Republici Kini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stefanović i Ličeng o saradnji Srbije i Kine

Izvor: B92, 23.Jun.2017

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa zamenikom guvernera i načelnikom Biroa javne bezbednosti provincije Šandong Sun Ličengom...Tema razgovora bila je saradnja Srbije i Kine u oblasti organizovanog kriminala, a govorilo se i o drugim prioritetnim ciljevima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.