Stefan Karić odslužio kaznu, u nedelju staje na ludi kamen

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Karić odslužio kaznu, u nedelju staje na ludi kamen

Stefanu Kariću je danas skinuta elektronska narukvica jer je istekla kazna devetomesečnog kućnog pritvora na koju je bio osuđen zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović (35) ostala invalid Karić je prvobitno bio osuđen na godinu zatvora, ali mu je primenom Zakona o amnestiji kazna umanjena za četvrtinu. Posle zahteva za zaštitu zakonitosti, po nalogu Vrhovnog kasacionog suda u razmatranje Apelacioni sud je doneo odluku da Karić može >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svoju kaznu da izdrži u kućnom pritvoru sa elektronskom narukvicom kojom se prati kretanje osuđenika. Kako “Novosti onlajn” saznaju Stefan Karić će u nedelju stati na ludi kamen. On će, tog dana, pred olatar izvesti svoju devojku Mariju Maksić. Svadba je planirana po srpskim običajima pa će početi odlaskom po mladu u njeno rodno mesto.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Valjevčanka optužena za dilovanje skinula nanogicu i pobegla iz pritvora

Izvor: Blic, 03.Apr.2014, 11:37

Valjevka Branka Đokić (34), osuđena na pet i po godina zatvora zbog trgovine drogom, koja je uhapšena prošlog marta sa kilogramom heroina, pobegla je iz kućnog pritvora pošto je skinula elektronski odašiljač sa noge...Nakon što je Apelacioni sud potvrdio prvostepenu presudu valjevskog Višeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.