Starac se ugušio od dima

Izvor: Blic, 26.Okt.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac se ugušio od dima

Slavko Milović (92) iz Kraljeva ugušio se u nedelju ujutru od dima, u svojoj kući u naselju iza Ložionice u Kraljevu, nakon što je požar zahvatio prostoriju u kojoj je živeo.

Kako saznajemo, uzrok požara je ili šporet na drva ili cigareta. S obzirom da se starac jako slabo kretao i da su mi komšije puno pomagale, gusti dim u sobi je bio koban po njega.

- Sve se odigralo za veoma kratko vreme. Moj sin je tog jutra bio kod njega da ga obiđe i sve je bilo u redu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nešto kasnije, oko 9.30 sati, sin me je pozvao jer je video požar i dim koji izlazi iz kuće. Pozvala sam vatrogasce, ali Slavku nije bilo spasa – kaže komšinica Zora Drobnjak, čija je porodica brinula o nastradalom starcu, jer nije imao nikoga.

Vatrogasci su brzo stigli, i ugasili požar od kojeg je izgorela kompletna soba u kojoj je Milović živeo. Kao jedan od mogućih uzroka požara se spominju i cigarete koje je Slavko koristio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.