Stanko Subotić nudi jemstvo od 700.000 evra

Izvor: Politika, 02.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanko Subotić nudi jemstvo od 700.000 evra

Stanko Subotić Cane, optužen da je bio vođa „duvanske mafije”, ponudio je sudu jemstvo od 700.000 evra, kako bi mu bilo dozvoljeno da se brani sa slobode.

– Ukoliko sud i tužilaštvo budu želeli, Subotić može da se pojavi na suđenju koje je zakazano za 19. maj – rekao je „Politici” Subotićev advokat Vlada Pavićević.

Branilac kaže da je predlog da se Subotiću ukine poternica i omogući da ne bude uhapšen čim dođe u zemlju, upućen >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sudiji Mileni Rašić, koja će predsedavati veću na glavnom pretresu. O predlogu sada treba da se izjasni specijalni tužilac, posle čega će sudija Rašić odlučiti da li da prihvati ili da odbije Subotićevu ponudu.

D. Č.

[objavljeno: 25/04/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.