Izvor: B92, 03.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stanje Radosavljevića stabilno"

Niš -- Nikola Radosavljević, osumnjičeni za ubistvo devet osoba u selu Jabukovac, još uvek na lečenju na hirurgiji niške bolnice.

Direktor Hirurške klinike Kliničkog centra u Nišu Veroljub Pejčić rekao je da su vitalni parametri Radosavljevića stabilni, ali nije mogao da precizira kada će on biti prebačen u zatvorsku bolnicu.

"Ne mogu da vam kažem do kada će trajati lečenje, niti možemo da planiramo otpust pacijenta nekoliko dana unapred", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pejčić i dodao da je Radosavljević pod stalnim i lekarskim i policijskim nadzorom.

Prema njegovim rečima, lečenje osumnjičenog protiče bez incidenata.

Na niškoj klinici su, osim osumnjičenog Radosavljevića i Siniša Badžikić (36) i Vanuca Baderević (70), koje je on ranio 27. jula i njihovo stanje je takođe stabilno.

U selu Jabukovac pored Negotina ubijeno je devet slučajnih prolaznika - četiri žene i pet muškaraca. Sve žrtve su se zatekle na ulici kada je Radosavljević pucao na njih.

Osumnjičenom je određen pritvor, a iz negotinskog suda je saopšteno da je Radosavljević priznao ubistvo devet osoba, bez preciziranja zašto je to uradio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.