Stanje Darka Lazića bez promene, prvi put se oglasili i njegova majka i brat

Izvor: Večernje novosti, 26.Okt.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje Darka Lazića bez promene, prvi put se oglasili i njegova majka i brat

Darko je bolje, noć je protekla mirno. Nogu mu neće amputirati - rekli su Branka i brat Dragan i posle dvadesetak minuta napustili bolnicu DARKO Lazić je posle operacije, koja je obavljena u četvrtak, prebačen u Odeljenje intenzivne nege Kliničk - bolničkog centra “Zemun” i, kako prenose mediji, noć izeđu četvrtka i petka je prošla bez komplikacija. Ovog jutra ispred bolnice pojavili su se Darkova majka Branka i brat Dragan, koji su prvi put progovorili za medije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - Darko je bolje, noć je protekla mirno. Nogu mu neće amputirati - rekli su oni i posle dvadesetak minuta napustili bolnicu. Pevač je operisan u četvrtak i, tokom intervencije koja je trajala da sata, izvađena mu je slezina, a lekari su uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje kod pevača. Sumnja se da je oko slezine došlo do unutrašnjeg krvarenja, što je i glavni razlog operacije. PROČITAJTE JOŠ - PEVAČ TEŠKO POVREĐEN U UDESU: Lekari stabilizovali stanje Darka Lazića, još ne daju prognoze Njegovi prijatelji bajkeri i porodica ujutru su došli u KBC Zemun kako bi dali krv za teško povređenog pevača. Podsetimo, mladi muzičar povređen je u utorak oko 8.30 kod Pećinaca. Vraćajući se sa proslave, na putu Subotište – Brestač, “BMV Z4 kabriolet” u kom je bio sam, sleteo je sa kolovoza i prevrnuo se na krov.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PO PRVI PUT SE OGLASILA I DARKOVA MAJKA I OTKRILA LEPE VESTI! Bolje mu je, neće mu amputirati nogu!

Izvor: Scandal.rs, 26.Okt.2018

Darko Lazić se četvrti dan nalaz u bolnici i i dalje je u veštačkoj komi, a njegovi najbliži stigli su u bolnicu. Naime, majka i brat došli su prvi i otkrili su Darkovo trenutno stanje. “Darko je bolje, noć je protekla mirno. Nogu mu neće amputirati”, rekli su oni, a piše “Alo!”. Njih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.