Stabilno stanje devojčica koje su pale sa terasa

Izvor: Glas javnosti, Beta, 24.Jul.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilno stanje devojčica koje su pale sa terasa

BEOGRAD - Zdravstveno stanje dvogodišnje devojčice koja je pala sa trećeg sprata u ulici Tadeuša Košćuškog u Beogradu je stabilno i uskoro bi trebalo da napusti odeljenje intenzivne nege Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, rekla je šefica tog odeljenja Dušica Simić.

"Danas smo opet proveravali i devojčica nema unutrašnjih povreda. Ukoliko sve ostane kako treba u ponedeljak će biti prebačena na maksilo-facijalnu hirurgiju na operaciju vilice", kazala je Simićeva agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Beta.

Dvogodisnja D. S. pala je juče ujutru kroz prozor sa trećeg sprata, zadobivši pri padu prelome leve potkolenice i donje vilice. Petogodišnja devojčica koja je u sredu pala sa trećeg sprata zgrade u beogradskom naselju Žarkovo i dalje je priključena na aparate za disanje, oporavlja se, njeno stanje je stabilizovano, "ali je ozbiljno i prati se", navela je Simićeva.

Petogodišnja devojčica pre dva dana takođe je pala sa trećeg sprata, sa terase zgrade u Spasenovićevoj ulici u Žarkovu i konstatovani su joj kontuziona povreda stomaka, povreda glave sa hematomom i prelom butne kosti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.