Za Monikom tragaju i Vojska i policija, otmičar na Interpolovoj poternici

Izvor: RTS, 30.Dec.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Monikom tragaju i Vojska i policija, otmičar na Interpolovoj poternici

I dalje se intenzivno traga za 12-godišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola kod Niša i Ninoslavom Jovanovićem, za koga se veruje da je oteo devojčicu. Policija pretražuje sva sela u okolini Knjaževca.
Deset je dana od kada je nestala 12-godišnja devojčica Monika Karimanović iz Suvog Dola iz Niša.

Policija intenzivno traga za njom, ali i za Ninoslavom Jovanovićem, koji se sumnjiči >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je oteo devojčicu.
U akciju su pored lovaca, građana, preduzeća koja se bave privatnim obezbeđenjem, uključeni pripadnici Vojske Srbije i BIA. 
Potrazi se pridružilo i više od 100 pripadnika Vojne policije i Tima za traganje i spasavanje Specijalne brigade Vojske Srbije sa službenim psima. 
Dopisnik RTS-a javlja da su danas iz Brzog broda, naselja u kome je Monika nestala, u potragu krenuli građani i pojedini niški taksisti.   

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je danas da da su male šanse da je Ninoslav Jovanović prešao granicu,  ali da je za svaki slučaj stavljen na Interpolovu poternicu. 
Ninoslav Jovanović iz Malče proveo je 12 godina u zatvoru na izdržavanju kazne zbog seksualnih delikata.
Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.
Policija je objavila njegovu fotografiju, uz poziv građanima da se jave ukoliko ga prepoznaju, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šta treba da uradimo da nam se Malčanski berberin više NIKAD NE PONOVI: Da li je HEMIJSKA KASTRACIJA rešenje?

Izvor: Blic, 30.Dec.2019

Dok više od 700 pripadnika policije, lovaca, dobrovoljaca i građana i dalje traga za Ninoslavom Jovanovićem, za koga se osnovano sumnja da je oteo Moniku Karimanović 20. decembra, neka od pitanja koja nam se svima nameću su: kako je do ovoga došlo i šta smo kao društvo mogli da učinimo da to...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.