Izvor: Danas, 24.Okt.2023, 12:13

Šta je na roditeljskom sastanku poručio direktor škole u Šidu koji je pretio roditeljima zbog udžbenika?

„Mi smo ostali pri svom, direktor pri svom“, reči su majke učenika jednog odeljenja drugog razreda šidske OŠ „Sremski front“ za Danas. Ona pojašnjava kako su se završili jučerašnji roditeljski sastanci sa direktorom te škole Daliborom Farbašom, nakon što je on zapretio da će centru za socijalni rad prijaviti roditelje koji ne koriste udžbenike izdavača za kog se opredelilo nastavničko veće.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje reagovaće zbog slučaja direktora šidske škole koji je pretio roditeljima zbog udžbenika

Izvor: Danas, 24.Okt.2023

Slučaj direktora šidske OŠ “ Sremski front” koji je pretio roditeljima učenika da će ih prijaviti centru za socijalni rad jer koriste udžbenike Fondacije "Kavčić", stigao je i do Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.