Šta će biti kad odrastu: Dečaci (8) u Kuršumliji mučili i zadavili štene!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2014, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti kad odrastu: Dečaci (8) u Kuršumliji mučili i zadavili štene!

Čula sam užasno bespomoćno skičenje šteneta, a kada sam dotrčala dečaci su ga već zadavili, izjavila je vlasnica šteneta...

Dvojica osmogodišnjaka iskoristila su odsustvo vlanice psa Ljiljane Timotijević, pa su štene prvo zlostavljali i mučili da bi ga potom hladnokrvno zadavili i bacili na ulazu u dvorište.

- Čula sam užasno bespomoćno skičenje šteneta, a kada sam dotrčala dečaci su ga već zadavili, izjavila je vlasnica šteneta Ljiljana >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Timotijević.Ona je kako kaže kada je došla na licu mesta zatekla maloletnike koji su počinili ovo monstruozno delo.

- Bili su totalno hladnokrvni, a tek kada sam im zapretila da ću pozvati policiju jedan je počeo da plače, dok je drugi pobegao, navodi Ljiljana.

Inače, reč je o problematičnim dečacima a jednom od njih majka radi u prosveti kao nastavnik.

Mučeno i zadavljeno štene i dalje leži na mestu gde su ga dvojica osmogodišnjaka svirepo ubila.

Izvor: juznasrbija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.