Izvor: Danas, 15.Feb.2024, 14:58

Šta će Srbija protiv nasilja učiniti kako bi sprečila konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda, u ponedeljak, 19. februara?

Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta kazao je danas da će koalicija Srbija protiv nasilja iskoristiti sve mehanizme da do konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda koja je zakazana za ponedeljak, ne dođe.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija protiv nasilja: Hapšenje potpredsednika NPS pokazuje da režim vodi hajku protiv opozicije, i to pred konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda, u ponedeljak

Izvor: Danas, 15.Feb.2024

Lista "Srbija protiv nasilja" ocenila je da današnje hapšenje potpredsednika Narodnog pokreta Srbije Miloša Pavlovića pokazuje da "mafijaški i nasilnički režim" Aleksandra Vučića "vodi hajku protiv opozicionih političara".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.