Srušio se avion kod Graca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avion kod Graca

BEČ - Tri osobe su sinoć izgubile život u udesu malog aviona nadomak austrijskog grada Graca.

Prema saopštenju policije, pilot letelice tipa "Pajper Seneka" bio je iskusan, a avion je iznajmio od svog poznanika.

U avionu su, pored pilota bili još njegova kćerka i prijateljica. Njih troje su prepodne iz Graca leteli za Salcburg, a posle podne su se vraćali nazad.

Međutim kada je pilot trebalo da sleti na aerodrom Talerhof kod Graca, letelica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je najedanput nestala sa radara.

Zbog toga je kontrola leta odmah alarmirala spasilačke ekipe, a ubrzo su se policiji javili i građani koji su videli pad aviona.

Avion je, kako je saopšteno, jako brzo izgubio na visini i pao je u obližnju šumu, što je otežalo potragu za žrtvama.

Kada su spasioci dospeli do mesta nesreće, bilo je jasno da nema nade da je neko preživeo, pošto je avion prilikom pada potpuno smrskan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udes malog aviona kod Graca

Izvor: B92, 03.Nov.2008

Beč -- Tri osobe su u nedelju izgubile život u udesu malog aviona nadomak austrijskog grada Graca... Prema saopštenju policije, pilot letelice tipa "Pajper Seneka" bio je iskusan, a avion je iznajmio od svog poznanika. U avionu su, pored pilota bili još njegova kćerka i prijateljica. Njih troje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.