Sretko Kalinić u Zagrebu

Izvor: Politika, 10.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sretko Kalinić u Zagrebu

Zagreb – Član "zemunskog klana" Sretko Kalinić, optužen za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića, krije se na području Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine i osnovao je novu grupu sa kojom nastavlja da pljačka, javili su juče hrvatski mediji. Prema poslednjim operativnim podacima policija iz tri zemlje, Kalinić je promenio izgled, pustio je kosu i bradu, a ima i dva-tri saradnika koji mu pomažu u skrivanju, ali i pljačkaju s njim, kako bi obezbedili novac za skrivanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Neka saznanja govore da je dva puta bio nadomak hapšenja, ali se u poslednjem trenutku izvukao uz pomoć saradnika. Prema pisanju hrvatskih medija, Kalinić više ne spava u zatvorenim objektima, nego u šumama, viđen je i u jednom mestu na obali Dunava, stotinak kilometara od Beograda, a Hrvatska policija utvrdila je njegovo prisustvo i u ovoj zemlji, jer u Zadru, gde je rođen, ima rodbinu.

Viđen je i u nekim zagrebačkim lokalima i kafićima, a navodno mu je društvo pravio Vladimir Milisavljević Budala, za kojim je takođe raspisana poternica zbog učešća u ubistvu Đinđića.

Fonet

[objavljeno: 10.02.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.