Izvor: RTS, 19.Okt.2020, 16:38

Sremska Mitrovica, hapšenje zbog učestvovanje u saobraćajnoj nezgodi sa smrtnim ishodom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela - teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Sumnja se da je N. D. (1967) 16. oktobra na putu između Sremske i Mačvanske Mitrovice, učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je život izgubio četrdesetčetvorogodišnji biciklista, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da je pobegao sa lica mesta, saopštio je MUP.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen vozač osumnjičen za ubistvo bicikliste

Izvor: B92, 19.Okt.2020

Pripanici MUP-a uhapsili su N. D. (53), zbog sumnje da je 16. oktobra na putu između Sremske i Mačvanske Mitrovice učestvovao u saobraćajnoj nesreći...U toj nesreći život je izgubio 44-godišnji biciklista, a vozač je pobegao sa lica mesta...Njemu se na teret stavljaju krivična dela teška dela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.